Ons Café Het Heem te IJsselstein

Gepubliceerd op 5 juni 2019 16:10

Ja lieve vrienden,
Zoals jullie hebben kunnen lezen, heeft C.O.V. besloten een HELE carnavals vereniging te weigeren en daaruit voortvloeiend wij de beslissing hebben genomen dan geen feest (Kerstgala) meer te vieren in C.O.V. zijn wij op zoek gegaan voor een passende plek voor onze feest(en)
Ja die hebben we nu gevonden in IJSSELSTEIN.
Wij zijn er helemaal blij mee om u te laten weten dat ONS 9e Kerstgala 2019 DOOR GAAT en wel in Ons Café Het Heem te IJsselstein. Een mooie plek voor Ons Kerstgala met vrolijk personeel een een fantastische ruimte om dit feest te vieren. Met meer dan voldoende parkeer ruimte voor de deur.
Nu de voorbereidingen weer zijn gestart gaan wij jullie op de hoogte houden van de voortgang. Natuurlijk kunt u ons zangduo Bertjan en Michel weer bij ons verwachten. Ook hebben wij de kerstman weer bereid gevonden met ons allen dit feest te vieren. c.v. Geen Gezeur bestaat dit jaar 15 jaar dit zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan!
Het wordt weer een avond vol verassingen.....

Wij Doen Het MET U En Voor U!

Jan & Petra

Voor deze avond heeft u een toegang kaartje voor 5€ per stuk nodig die kunt u nu al bestellen via email (carnavalutrecht@outlook.com) of een PB .. Vol = Vol aan de deur geen kaart verkoop! Galakleding of Netjes gekleed wordt zeer op prijs gesteld!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

yvon
2 maanden geleden

3kaarten aub