S.E.O.Z. Programmaboekje 2024

Hier is het nieuwe programmaboekje dat we samen met Willem Verhoek hebben samengesteld. VINYLSINGLES.NL heeft ook een advertentie geplaatst in dit boekje. Voor volgend jaar is er ook ruimte beschikbaar voor nieuwe sponsors, waarmee het mogelijk wordt om deze mooie middag voor de senioren te realiseren.
We kijken uit naar 12 februari 2024 en zullen natuurlijk aanwezig zijn met onze fotocamera.

Lees meer »

Kerstkaarten

In het verleden was het gebruikelijk om kerstkaarten te sturen naar andere verenigingen of naar personen die belangrijk zijn voor de vereniging. We hebben enkele van deze kaarten verzameld.
Het is echter onduidelijk of er in recente jaren nog kaarten zijn verstuurd, althans niet naar ons.

Lees meer »

Platneuzen - Schalkwijk

In 1968 is de Carnavalsvereniging de Platneuzen opgericht in Schalkwijk. Tijdens de Pronkzitting draagt de burgemeester van de gemeente Houten het bestuur van het dorp voor drie dagen over aan de Platneuzen. Dit doet hij door de sleutel van het dorp aan de Prins der Platneuzen te overhandigen. De Prins zorgt met zijn Raad van Elf en gevolg voor een spectaculair programma voor jong en oud in onze residentie 'De Wiese' te Schalkwijk.

Lees meer »

s.u.c. De Jokers

SUC De Jokers de carnavals stichting uit Utrecht (Leemput) uit het toen nog mooiste wijk van de stad overvecht. Hier klaarmaken voor de optocht in de stad. Fotos Willem van der Tol 
Vegroot de foto's door er op te klikken!

Lees meer »

De Blaaskinkels

De Blaaskinkels zijn de hofkapel van de stadsprins en prinsessen.
Op de foto in het stadhuis van Utrecht met stadsprins Martijn XXXV 

Lees meer »

Wijk C Fuivers met miss Bertina


Wijk C beslaat het noordwestelijke deel van het stadscentrum. Het wordt begrensd door de Weerdsingel WZ in het noorden, de Oudegracht in het oosten, de Lange Viestraat en Vredenburg in het zuiden en de Catharijnesingel (voorheen Catharijnebaan) in het westen

Lees meer »